Kaartwereld.nl

Kaartwereld is een bekende speler op het gebied van online kaarten maken en versturen. Bij Kaart wereld maak je, online echte kaarten die daarna worden verzonden. Je kunt deze kaart voorzien van jouw eigen naam en tekst op de binnen- of buitenkant. Ook is het mogelijk om de kaart geheel te personaliseren, dit kan door middel van bijvoorbeeld een eigen foto.

Verschillende soorten kaarten op Kaartwereld.nl

Kaart wereld heeft verschillende categorieën kaarten, zo hebben ze kaarten die je kunt voorzien van een eigen foto, wenskaarten, verjaardagskaarten en nieuwjaarskaarten. De kaarten met een eigen foto zijn er in verschillende ontwerpen, je kunt kiezen voor één foto op de voorkant of meerdere foto's. Ook zijn er verschillende wenskaarten, zoals geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten,  beterschapskaarten, uitnodigingen en nog veel meer.

Kaart maken bij Kaartwereld

Met Kaartwereld maak jij echte wenskaarten online, deze wenskaarten zullen door de postbode bezorgd worden. Een kaart maakt je gemakkelijk in 4 stappen.

Stap 1: Bij stap 1 is het van belang dat je een keuze maakt uit de collectie kaarten. Deze keuze kan je maken door bijvoorbeeld op de knoppen boven aan de website te klikken.

Stap 2: Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je de kaart gaan versieren en voorzien van een eigen tekst. Wanneer je dit hebt voltooid klik je op 'kaart versturen'.

Stap 3: Bij stap drie is het mogelijk om het adres van de ontvanger of ontvangers toe te voegen.

Stap 4: Tot slot kun je nog kiezen om er een cadeau aan toe te voegen, erg leuk en dit zal een echte verrassing zijn. Voor de laatste stap is het ook nog van belang dat de verzenddatum en de betaalmethode worden gekozen en hierna kan de kaart verstuurd worden.