Kaartopmaat.nl

De naam Kaartopmaat zegt het al, Kaart op maat is een bedrijf dat kaarten maakt. Al deze kaarten zijn gepersonaliseerd met een eigen tekst, foto of naam. Het aanbod is er erg groot en er is keuze uit verschillende categorieën en collecties. Het is ook mogelijk om een voorbeeld kaart aan te passen wanneer je niet genoeg inspiratie hebt.

Kaartopmaat online kaarten maken

De kaarten zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Er is een categorie geboorte, trouwen, verhuizen, kerst (zakelijk), uitnodigingen, verjaardag, omdat ik.. en bedankt. Als je dan een leuk ontwerp hebt gemaakt of een ontwerp heeft uitgekozen dan kun je deze bewerken of verder gaan met het huidige ontwerp. Daarna kun je de grootte van de kaart bepalen en je kunt bepalen of je de kaart enkel of dubbel wilt. Dan kun je de binnenkant van de kaart invulling geven, je kunt figuren plaatsen, tekst plaatsen of een afbeelding uploaden. Als laatste stap ga je over tot het versturen van de kaart en ter afronding de betaling van de kaarten.

Een Kaart op maat maken

Geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen kun je direct door Kaartopmaat laten versturen naar de geadresseerde, maar het is ook mogelijk om eerst het gehele pakket thuis gestuurd te krijgen. Dan kun je zelf de postzegels op de kaart plakken. Tevens biedt Kaart op maat de mogelijkheid om een proefkaart te laten drukken, zo kun je je bestelling nog een keer controleren zodat deze zeker naar wens is.