Hippe-geboortekaartjes.nl

Er is een site die alle mooie en nieuwste geboortekaartjes voor jou op een rijtje heeft staan. Alle leukste trends hebben zij voor jou klaarstaan. Bij hippe-geboortekaartjes.nl is het mogelijk om zelf hippe geboortekaartjes te ontwerpen of geboortekaartjes te ontwerpen met een eigen foto. Hippe geboortekaartjes verzenden gratis in Nederland en België.

Verschillende vormen

Voor alle kaartjes bestaan verschillende vormen. Er zijn liggende kaartjes, staande, vierkante etc. Je kunt kiezen uit de kleine variant deze is 11x11cm, een middel variant deze is 13x13cm of de grote kaart deze is 15x15cm. Je kunt de kaartjes al bestellen vanaf 1 stuk. Wanneer je twijfelt over het ontwerp of zeker wilt zijn dat jou kaartje naar jouw wens is, kun je een proefdruk bestellen. Deze wordt gratis naar jou toegezonden, zodat jij kunt controleren of dit is wat je van het kaartje verwachtte. Deze proefdruk kost slechts €1! Het assortiment van hippe geboortekaartjes bestaat uit kaarten voor jongens, meisjes, een tweeling, maar ze hebben ook kaartjes voor adoptiekindjes.

Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes is gevestigd in Soesterberg. En krijgen op grond van feedback bij The Feedback Company een 9,6! Een mooie collectie met een super service. De kaartjes zijn snel geleverd en je kan je eigen geboortekaartjes ontwerpen. Alle manieren van betalen bij hippe-geboortekaartjes.nl zijn gratis, je kunt betalen met een eenmalige machtiging, Ideal, Credit Card of Mister Cash.