Goededoelkerstkaarten.nl

Goede doelen kerstkaarten versturen kan nu ook online, op goededoelkerstkaarten.nl. Hier kun je kerst- en nieuwjaarskaarten online versturen. Het versturen van kaarten online werkt erg simpel. Je klikt op een leuk voorbeeld of maakt een eigen ontwerp kaart. Is de kaart niet helemaal naar jouw wens en smaak, dan is er ook nog de mogelijkheid om de kaart te bewerken.

Personaliseren van kerstkaarten

Je hebt een leuke kaart gezien, maar wilt deze graag personaliseren. Dit kan, het is namelijk mogelijk om een voorbeeld kaart te bewerken en daar bijvoorbeeld je eigen naam of eigen bedrijfsnaam in te vullen. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de afbeelding te bewerken. Is het toch niet wat je zocht en wil je een kerstkaart met jouw eigen afbeelding dan is dat ook mogelijk. Je kunt je eigen foto's uploaden en deze invoegen in een kaart. Is het zelf bewerken van alle kaarten niet voor jou weggelegd? Dan kun je bij goede doel kerstkaarten ervoor kiezen om je kaarten te laten bewerken. Dan gaan professionals met jou kaart, tekst, logo en foto aan de slag. Vanaf 250 kaarten is deze service geheel gratis. Je kunt altijd nog het ontwerp beoordelen, via e-mail of door het bestellen van een proefdruk.

Kerstkaarten voor een goed doel

Wanneer je graag iets voor het goede doel wilt betekenen in deze feestelijke maand dan kun je kerstkaarten versturen waarbij goede doelen worden gesteund. De goede doelen die je kunt steunen zijn: CliniClowns, KiKa, Amnesty International, Johan Cruyff Foundation, Hartstichting, UNICEF, Pink Ribbon, WWF, War Child of KWF Kankerbestrijding. €0,40 van iedere kerstkaart voor het goede doel gaat naar het goede doel dat jij hebt gekozen!