Goededoelenkaartje.nl

Goededoelenkaartje.nl is ook een van de online aanbieders van kaarten. Bij goede doelen kaartje kun je ook zelfgemaakte kaarten of een kaart uit de collectie versturen. Je kunt nadat je een keuze hebt gemaakt uit de goede doelen verder met het kiezen van een geschikte kaart. Je kunt een eigen foto uploaden en deze op een kaart zetten of een keuze maken uit de grote selectie kaarten.

Goede doelen kaartje

Bij goededoelenkaartje kun je kiezen uit een aantal categorieën. Er zijn de volgende categorieën kaarten waar je uit kunt kiezen:

  • Valentijn
  • Kerst
  • Huwelijk
  • Verjaardag
  • Beterschap
  • Deelneming en nog meer

Het verschil van goededoelenkaartje en de andere online kaartaanbieders is dat bij het versturen van ieder kaartje, bij goededoelenkaartje, €0,50 naar een van de aangesloten goede doelen gaat. Aan welk goed doel jij jouw €0,50 wilt geven mag je zelf kiezen. De aangesloten goede doelen zijn Amnesty International, War Child, Oranje Fonds, Stop Aids Now, Rode Kruis, WWF, Artsen zonder grenzen, SOS Kinderdorpen, De Zonnebloem, Natuurmonumenten, Hartstichting, KWF Kanker Bestrijding, Bartimeus Sonneheerdt, KNGF, Stichting AAP en Dance 4 Life.

Kerstkaarten versturen voor het goede doel

De kaarten die je maakt op goede doelen kaartje worden gedrukt op hoge kwaliteit, dubbelzijdig en in kleur.  De kerstkaarten voor de goede doelen zullen er dan ook super uitzien! Wil jij jouw vrienden, familie en kennissen graag een kaartje sturen met kerst en toch evengoed het goede doel steunen? Dan kan dat met via goede doelen kaartje.