E-cards

Op zoek naar een passende e-card om jouw boodschap over te brengen? Dan zijn de gratis ecards iets voor jou! E-cards zijn echte kaarten die je verstuurd over het internet, geheel gratis! Jouw passende kaart komt dus regelrecht bij de ander in zijn mailbox, geen moeilijkheden met postzegels etc. Maar gewoon meteen dezelfde dag verzonden naar de ander. (Erg handig als je een belangrijke verjaardag bijna vergeten bent.) Het leuke van e-card is dat ze helemaal gratis zijn.

E-card versturen 

De meeste gratis e-cards zijn ingedeeld per categorie. Je hebt bijvoorbeeld sinterklaas kaarten, kaarten voor Pasen, geslaagd, valentijn, Moederdag en nog veel meer, overal is wel een e-card voor. Een e-card versturen heeft velen voordelen. Ten eerste zijn de e-cards gratis, dit komt doordat je ze niet fysiek stuurt maar via het internet. Zijn ze gemakkelijk te versturen via het internet of via de mail. Wanneer je een passende kaart gevonden hebt, schrijf je je persoonlijk boodschap op, daarna vul je het e-mailadres van de ontvanger van de gratis ecards in en kies je de verzenddatum van de gratis ecards. 

Gratis ecards versturen op het internet

Er zijn velen verschillende gratis ecards. Ze zijn meestal opgedeeld per categorie en zijn allemaal gratis te verzenden. Een e-card versturen is erg gemakkelijk, maar als je er toch liever voor kiest om een fysieke kaart te versturen dan is dat ook mogelijk. Via het internet zijn er tal van manieren om een kaartje te versturen. Alles hierover vind je onder Online kaarten versturen.

Artikelen

Zelf e-cards maken en versturen

Gratis een e-card versturen? Dat kan! Je kan de leukste kaartjes via de mail versturen en dat geheel gratis. Er is een ruim aanbod van e-cards voor elke gelegenheid. Maar wat is een e-card eigenlijk? Een e-card is een echte kaart, zoals we die allemaal kennen, maar dan via het internet. Doordat ze verspreid worden over het internet zijn ze ge

Lees meer...