Cardxl.nl

CardXL geeft jou net iets meer service. Het online bestellen van een kaart gaat erg gemakkelijk en snel via CardXL.nl. CardXL is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Zaandam. Cardxl heeft al 25 jaar ervaring in het maken van geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en luxe bewerkingen van kaarten. Lees snel meer over wat CardXL te bieden heeft!

Extraatje van CardXL

Het extraatje wat Cardxl te bieden heeft zijn de luxe kaarten, ze bieden kaarten aan die gemaakt zijn van speciale papierensoorten en voorzien zijn van luxe bewerkingen. Hierbij valt te denken aan glitter, folie, strikjes, lintjes en nog veel meer. Wanneer je twijfelt over de kaart die je hebt gekozen is dat geen probleem bij Card XL. Je kunt namelijk 3 gratis modelkaarten aanvragen, zodat je de door jouw gekozen kaart nog even in het echt kunt bekijken. De kaarten zijn voorzien van een standaardtekst. Dit is een extra service die Card XL biedt.

Cardxl trouwkaarten

Card XL is gespecialiseerd in het maken van trouwkaarten, ze hebben immers al meer dan 25 jaar ervaring. Ze kunnen jullie voorzien van trouwuitnodigingen, tafelkaartje, dankkaartjes maar ook in sluitzegels. Ze hebben echter alles van klassieke trouwkaarten tot moderne. Ben jij opzoek naar een leuke kaart voor het bruidspaar? Dan ben je bij Card XL trouwkaarten aan het juiste adres. Ze hebben een ruim aanbod van leuke en mooie trouwkaarten. Ook zijn zij het officiële verkooppunt van de Belarto trouwkaarten.