Carddreams.nl

Carddreams is de aanbieder van unieke kaartjes voor momenten waarover jij droomt. Carddreams.nl heeft een groot assortiment met leuke trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en kerstkaarten. Je kunt hier je eigen kaarten bestellen en bewerken. Bij card dreams is het ook mogelijk, voordat de gehele bestelling in productie gaat, om een proefdruk te laten maken van het door jou gekozen ontwerp. Deze proefdruk kost meestal wel geld, maar dan weet je in ieder geval wel of jouw kaartje naar wens is. Wanneer blijkt dat dat niet zo is, tijdens een proefdruk, dan kun je het nog altijd aan laten passen.

Bestellen bij Carddreams

Een kaart bestellen bij Card dreams werkt eenvoudig en snel en gaat als volgt: Je klikt het door jouw gekozen ontwerp aan, hierna kun je dit ontwerp bewerken. Daarna kun je een papier soort kiezen. De keuze voor het papier kan worden gemaakt uit mat, glans of parelmoer papier. Tevens kun je hier het aantal van de kaarten aangeven. Als laatste stap kun je de bestelling plaatsen en worden ze als ze voor 12:00u besteld zijn dezelfde werkdag nog verzonden.

Card dreams geboortekaartjes

Jullie kindje verdient het leukste en mooiste kaartje wat er is, carddreams zorgt dan ook voor de beste collectie geboortekaartjes. Hippe geboortekaartjes, vintage geboortekaartjes of retro geboorte kaartjes Carddreams heeft alles in huis, voor jongens, meisjes of tweelingen. Wanneer jullie een keuze gemaakt hebben en helemaal tevreden zijn met het resultaat, dan kunnen jullie de geboortekaartjes direct bestellen via Carddreams.nl. Weten jullie nog niet of het een jongen of meisje gaat worden, dan is het ook mogelijk om verschillende kaarten helemaal uit te werken en ze na de geboorte snel aan te passen, zodat ze na de geboorte van jullie kindje snel kunnen worden verzonden.